Hypotheken

Als u een huis hebt gekocht heeft u een hypotheek nodig. Die hypotheek heeft een forse invloed op uw maandlasten. Vaak komt het voor dat kopers veel tijd en moeite stoppen in de onderhandelingen over de koopprijs van een woning maar dat men zonder veel zorgen een hypotheek afsluit waarbij uiteindelijk vele duizenden euro's teveel worden uitgegeven.
Informeer daarom, zodra u plannen hebt om een (ander) huis te kopen of uw huis te verbouwen, via ons hoeveel u kunt financieren en wat de daarbij behorende maandlasten zijn. Vervolgens als u uw ideale huis hebt gevonden wordt, op basis van uw wensen, de voordeligste hypotheekverstrekker benaderd en ingeschakeld door de met ons samenwerkende hypotheekadviseur en regelen dit op de snelst mogelijke manier.
Onze gecertificeerde makelaars- en taxateursafdeling heeft daarnaast bijzonder veel kennis op het gebied van woningen en bedrijfsonroerendgoed in de regio Venlo, Venray, Helden en Roermond en alle bijbehorende zaken die bij het kopen of verkopen van een huis of bedrijfsonroerendgoed komen kijken. Ook op dat gebied kunnen we u volledig begeleiden.
Wilt u meer informatie over de dienstverlening op het gebied van hypotheken? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak.
 
Eugène Schreinemachers - dé makelaar in regio Venlo
Eugène Schreinemachers is een full service makelaar. Naast het aanbod van bestaande woningen heeft Eugène Schreinemachers ook bedrijfsonroerendgoed en huurwoningen in portefeuille. U kunt Eugène Schreinemachers inschakelen voor de verkoop van uw woning, maar ook bij een zoekopdracht of voor de aankoop van uw toekomstige woning staat de makelaar voor u klaar.
 
Meer dan een traditioneel makelaarskantoor
Naast de makelaarsdiensten kunt u zich bij Eugène Schreinemachers ook oriënteren op zaken die belangrijk zijn tijdens en na de aankoop van uw woning, zoals verzekeringen.
 
Deskundig & professioneel
Uiteraard zijn wij professioneel opgeleid en hebben wij door jarenlange ervaring een behoorlijke kennis opgebouwd van de regionale huizenmarkt. In overleg met u stellen wij een plan op en zorgen ervoor dat onze klanten regelmatig geïnformeerd worden over de stand van zaken.

 
Maak een vrijblijvende afspraak! 
Wilt u graag eens vrijblijvend geïnformeerd worden over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen. Maak dan vandaag nog een afspraak.