Assurantiën

Makelaars- & Assurantiekantoor Eugène Schreinemachers is een onafhankelijk verzekeringsadviseur in de regio Venlo, Venray, Helden en Roermond. Dit houdt in dat wij niet gebonden zijn aan een enkele verzekeringsmaatschappij maar uw verzekeringen onder kunnen brengen bij diverse bonafide verzekeringsmaatschappijen. Uit deze aanbieders kunnen wij voor u een aanbod selecteren dat goed aansluit bij uw persoonlijke wensen. Hierdoor kunt u ook verzekerd zijn dat wij u de meest complete verzekeringen met uitstekende voorwaarden tegen een gunstige premie aan kunnen bieden.
Alle verzekeringen, zowel particulier als zakelijk.
Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij het afsluiten van uw verzekeringen. Al uw verzekeringszaken worden behandeld door een persoonlijk adviseur. Deze zal in het geval van schade ervoor zorgen dat de schade bij de betreffende verzekeringsmaatschappij wordt gemeld en dat alles in het werk wordt gesteld om tot een zo gunstig mogelijke uitkering te komen.
In geval van wijzigingen in uw persoonlijke of zakelijke situatie zal hij, in overleg met u, waar nodig uw verzekeringen aanpassen en/of nieuwe verzekeringen voor u afsluiten.
Natuurlijk kunt u ook bij uw persoonlijk adviseur terecht met al uw vragen over bestaande en nog af te sluiten verzekeringen.
Indien u een geheel vrijblijvend adviesgesprek wenst, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak.
 
Eugène Schreinemachers - dé makelaar in regio Venlo
Eugène Schreinemachers is een full service makelaar. Naast het aanbod van bestaande woningen heeft Eugène Schreinemachers ook bedrijfsonroerendgoed en huurwoningen in portefeuille. U kunt Eugène Schreinemachers inschakelen voor de verkoop van uw woning, maar ook bij een zoekopdracht of voor de aankoop van uw toekomstige woning staat de makelaar voor u klaar.
 
Meer dan een traditioneel makelaarskantoor
Naast de makelaarsdiensten kunt u zich bij Eugène Schreinemachers ook oriënteren op zaken die belangrijk zijn tijdens en na de aankoop van uw woning, zoals verzekeringen.
 
Deskundig & professioneel
Uiteraard zijn wij professioneel opgeleid en hebben wij door jarenlange ervaring een behoorlijke kennis opgebouwd van de regionale huizenmarkt. In overleg met u stellen wij een plan op en zorgen ervoor dat onze klanten regelmatig geïnformeerd worden over de stand van zaken.  
 
Maak een vrijblijvende afspraak!
Wilt u graag eens vrijblijvend geïnformeerd worden over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen. Maak dan vandaag nog een afspraak.