Beschrijving

Beleggingspand bestaande uit een kleinschalig wooncomplex omvattende drie individuele verhuurde appartementen alsmede 17 verhuurde garages en 2 bergingen die niet verhuurd zijn, gelegen op eigen terrein in de woonwijk "Genooi". Alle voorzieningen zijn in de directe nabijheid gesitueerd, o.a. twee buurtwinkelcentra met onder meer supermarkten, perifere detailhandelslocatie Via Venlo / Trefcentrum en het centrum van Venlo. Uitvalswegen (A67, A73 en A40, A61 (Duitsland)) zijn op korte afstand gelegen.

Indeling

Begane grond: appartement met een woonoppervlakte van 100 m2. Indeling: entree, meterkastruimte, hal, slaapkamer, woon-/eetkamer, slaapkamer, badkamer voorzien van een douche en wastafel, portaal, toiletruimte, aparte keuken met een standaard keukenblok en witgoedaansluiting en een deur naar een beklinkerde tuin en een berging.

Eerste verdieping

Via een stalen trap aan de achterzijde van het pand is het appartement, met een woonoppervlakte van 80 m2, op de eerste verdieping te bereiken. Indeling: entree, portaal met interne trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot het appartement op de eerste verdieping, hal, aparte keuken, gang, badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet, 2 slaapkamers, cv-/bergruimte en de woon-/eetkamer.

Tweede verdieping

Via een stalen trap aan de achterzijde van het pand is het appartement, met een woonoppervlakte van 55 m2, op de tweede verdieping te bereiken. Indeling: entree, portaal met toegang tot het appartement op de eerste verdieping en een interne trapopgang naar de tweede verdieping, toegang appartement, hal, toiletruimte, badkamer voorzien van douche en wastafel met witgoedaansluiting, slaapkamer, cv-/bergruimte, woon-/eetkamer met open keuken met een standaard keukenblok.

Overige verdiepingen

Kelder.

Bijzonderheden

Kadastrale gegevens: gemeente Venlo, sectie A, nummer 5518, grootte 823 m2.

Het pand is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met thermische beglazing, houten verdiepingsvloeren, houten kapconstructie, schuine daken gedekt met pannen. Verwarming in de appartementen is middels radiatoren, er is één gasgestookte cv-combiketel aanwezig en één elektriciteits-, gas- en watermeter. De garages zijn opgetrokken in metselwerk en de daken zijn afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking.

- Appartement Hogeweg 308: woonoppervlakte 100 m2, bruto huurinkomsten € 11.400,- per jaar.
- Appartement Hogeweg 308-A: woonoppervlakte 80 m2, bruto huurinkomsten € 8.760,- per jaar.
- Appartement Hogeweg 310: woonoppervlakte 55 m2, bruto huurinkomsten € 6.360,- per jaar.

17 Garages, waarvan de bruto huurinkomsten € 13.380,- per jaar bedragen. Exclusief 2 bergingen.

In 2009 is het pand verbouwd naar de huidige drie appartementen en is onder meer ook de elektrische installatie aangepast.

Kenmerken