Beschrijving

Deze ruime tussenwoning met 3 slaapkamers (met mogelijkheid tot 5 slaapkamers) is gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk in "Venlo-Zuid". Winkels, scholen, centrum en andere voorzieningen liggen in de directe omgeving - op loopafstand. De uitvalswegen A67 en A73 zijn op enkele autominuten te bereiken. De tuin is voorzien van een “achterom” zodat je makkelijk te voet of met de fiets de achtertuin kunt bereiken. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en hier kun je eventueel nog 2 slaapkamers maken.

Indeling

De entree is te bereiken vanuit het trottoir. De hal geeft toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, de kelder, de toiletruimte, de deur naar de woonkamer en een deur naar de aparte keuken. De hal en keuken hebben een doorlopende tegelvloer evenals de toiletruimte die voorzien is van een toilet. De woonkamer van ca. 32 m2 heeft een parketvloer, een houten schrootjes plafond, deels stucmuren en is voorzien van een sierschouw. De aparte keuken van ca. 9 m2 is voorzien van een gipsplafond, 9 kastjes, een spoelbak, een ingebouwde 4-pits gasfornuis, oven en koelkast, een afzuigkap en een vrijstaande vrieskast. Vanuit de keuken is via een loopdeur de achtertuin te bereiken, die geheel beklinkerd is.

Eerste verdieping

Via een vaste trap te bereiken overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers van ca. 16 m2, 13 m2 en 9 m2, alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer en de badkamer die voorzien is van een tegelvloer, ligbad met thermostaatkraan, wastafel en witgoedaansluiting.

Tweede verdieping

Middels een vaste trap bereikt men de ruime zolderkamer met een Velux dakraam, waar men mogelijk 2 slaapkamers kan creëren. Tevens bevindt zich hier de cv-installatie.

Overige verdiepingen

De provisiekelder kan ook dienst doen als wijnkelder.

Tuin

De tuin is voorzien van een vrije achterom en geheel beklinkerd. Hier is ook een vrijstaande stenen berging aanwezig van ca. 4 m2.

Bijzonderheden

De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met thermopane beglazing en geheel voorzien van (9) rolluiken.
12 à 13 Jaar geleden is het dak geïsoleerd en vernieuwd evenals de goten. De spouw van de achtergevel is in 2019 geïsoleerd. De voor- en achtergevel zijn in 2018 geheel gereinigd. De dakbedekking van de berging is 7 jaar geleden vernieuwd.
In 2020 is er een nieuwe kunststof voordeur geplaatst.


VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Kenmerken