Verkoopbegeleiding

Huis verkopen

Uw huis verkopen en op zoek naar assistentie van een makelaar? Slim! Juist nu woningen snel verkocht worden is assistentie van een echte makelaar van toegevoegde waarde. Eugène Schreinemachers Makelaars & Taxateurs heeft zich sinds jaar en dag bewezen. We werken slim én hard voor u. Hoe we dat precies doen? Dat is per situatie verschillend. Maar om een goed beeld te geven lichten we graag het een en ander toe.

Onze verkoop expertise binnen de woningmarkt

Door de actuele kennis van onze VBO-makelaar binnen de woningmarkt én door een uitgebreide database met recent verkochte woningen, beschikken we over een ruim referentiekader. Op deze manier schat onze makelaar met de juiste informatie, uw woning op waarde in. Hierbij wordt ook gelet op de grote van de woning, de ligging en de bouwkundige staat.

We luisteren altijd naar uw wensen en voorkeuren. Samen stellen we een realistisch verkoopplan op waarbij de volledige focus ligt op het vinden van de juiste koper voor uw huis. Bent u niet van plan om een woning te verkopen, maar gaat het om de verkoop van een bedrijfspand. Ook dan staan we u graag bij in de verkoop.

Het promoten van uw woning

Het promoten van de woning is een essentieel onderdeel tijdens het verkopen van het huis. Vanuit Eugène Schreinemachers Makelaars & Taxateurs behartigen we de belangen op een persoonlijke manier. Daarom dat we alles uit de spreekwoordelijke kast halen om de verkoop tot een succes te brengen:

  • Websites: Uw woning komt zowel op onze persoonlijke website als op Funda, VBO, Jaap, Huislijn, Huizenzoeker te staan. 
  • Zoekbestand: We maken gebruik van ons verrijkende zoekbestand om hier een eventuele koper uit te filteren.
  • Brochure: Een mooie verkoopbrochure geeft een extra mogelijkheid om twijfelaars over de streep te trekken.
  • Woning fotografie: Op bovenstaande manieren prijzen we de woning aan, maar om mensen hiervoor extra enthousiast te maken gebruiken we goede woning foto’s.
  • Een fair tarief voor een vakkundige makelaar.

In deze tijd is het begeleiden van het totale verkoopproces van essentieel belang. Want hoe krijgt u, zelfs in deze overspannen markt, de beste prijs voor het huis? Hoe leidt u dit volledige proces in goede banen en ontziet u uzelf van enige stress? En waar zijn de kosten voor een verkoopmakelaar nu fair? Nodig onze makelaar uit en u zult zien dat u bij Eugène Schreinemachers tegen het scherpste tarief in de markt, de beste dienstverlening ontvangt.

Wat wilt u nog meer? U zult ervaren na zo'n gesprek dat de meerwaarde van ons makelaarskantoor geen meerprijs hoeft te zijn. We verdienen onszelf terug door slim voor u op te treden.