Aankoopbegeleiding

Uw aankoopmakelaar in regio Venlo, Venray, Helden en Roermond

Is het voor u de hoogste tijd om een nieuwe woning te kopen? Dan staat u een spannend proces te wachten waar een flinke investering bij komt kijken. De juiste begeleiding hierbij verlicht u van mogelijke stress. Daarom dat bij Eugène Schreinemachers Makelaars & Taxateurs een professioneel team voor u klaar staat. Als aankoopmakelaar in de regio Venlo, Venray, Helden en Roermond bieden we de perfecte begeleiding. Een succesvolle aankoop, dat is ons streven!

Gun uzelf een aankoopmakelaar
Koopwoningen gaan meer dan ooit als zoete broodjes over de toonbank. Fijn wanneer u een woning verkoopt, maar extra lastig wanneer u zelf wilt aankopen. De woningmarkt raakt helaas steeds verder overspannen. Het aanbod in koopwoningen is schaars én de aankoopprijzen gaan door het dak. We willen u niet ontmoedigen maar reiken graag een helpende hand met onze aankoopmakelaar.

De werkzaamheden van een aankoopmakelaar
Vanuit ons makelaarskantoor werkt onze aankoopmakelaar die thuis is in de omgeving Venlo, Venray, Helden en Roermond. Hij kent de steden en omliggende gebieden op zijn duim en weet wat er speelt binnen de markt. Hij voert de volgende werkzaamheden voor u uit:

  • U wordt begeleid bij het vinden én kopen van een nieuwe woning. Met de goede connecties van onze aankoopmakelaar is deze vaak al op de hoogte van nieuwe koopwoningen voor dat deze op Funda en andere promotiekanalen verschijnen.
  • Wanneer gewenst krijgt u ook hulp bij het selecteren van geschikte koopwoningen.
  • Wanneer gewenst gaat er een aankoopmakelaar met u mee naar de bezichtiging. Deze kijkt met een specialistisch oog naar de woning en weet de juiste vragen te stellen aan de verkopende partij. Zo kunt u ongewenste verrassingen op een later moment voorkomen!
  • De aankoopmakelaar brengt met zijn expertise een geschikt bod voor u uit. In een huizenmarkt waar iedereen tegen elkaar opbiedt is dit een perfecte service.
  • De aankoopmakelaar weet goed in te spelen op de situatie en behoedt u wanneer nodig.
  • De aankoopmakelaar gaat voor u in onderhandeling met de verkopende partij.

Gaat u naast het kopen van een nieuwe woning ook uw huidige woning verkopen? Dan staan wij u graag bij in het verkoopproces! We voorzien u graag in een taxatie en begeleiden u door alle facetten van de verkoop zelf. Kortom, bij Eugène Schreinemachers Makelaars & Taxateurs zijn we van alle markten thuis!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die we bieden? We voorzien u graag van goed advies; dit begint met een gratis, vrijblijvende en professionele waardebepaling van uw huidige woning. Neem voor overige vragen via het formulier rechtstreeks contact met ons op.

Housing