Aankoopbegeleiding

Het zoeken naar een woning in de regio Venlo, Venray, Helden en Roermond is vandaag de dag, vooral dankzij internet, niet ingewikkeld. Het vinden van het droomhuis, en vooral de beoordeling daarvan, is echter veel minder eenvoudig. Een huis kopen is vrijwel altijd de grootste investering van uw leven, dus de uiteindelijke keuze moet de juiste zijn. Enkele voorbeelden van onzekerheden, waarmee u geconfronteerd kunt worden, zijn:
    •    Is de vraagprijs van het huis niet te hoog?
    •    Is de bouwkundige staat van deze woning goed?
    •    Biedt het bestemmingsplan mogelijkheden van belemmeringen?
    •    Staat de woonomgeving goed bekend?
    •    Allerlaagste courtage
Er zijn nog veel meer vragen, het antwoord waarvan bepalend kan zijn om al dan niet tot aankoop van een woning over te gaan. Een gecertificeerd makelaar en taxateur woningen en bedrijfsonroerendgoed (aankoop/verkoop) kan veel voor u betekenen. Kennis van de regio, de huizenmarkt en ruime ervaring in de makelaardij zijn hierbij onmisbaar. En juist deze criteria maken het voor u interessant om eens met ons over de mogelijkheden omtrent woningen te praten. Als u daarbij optelt dat wij een betrouwbare reputatie hebben opgebouwd in de onroerendgoed wereld, uw belang voorop stellen én oog houden voor de persoonlijke benadering, dan heeft u uw aankoopmakelaar voor woningen en bedrijfsonroerendgoed gevonden!
Maak een vrijblijvende afspraak met ons en overtuig uzelf!
 
Eugène Schreinemachers - dé makelaar in regio Venlo
Eugène Schreinemachers is een full service makelaar. Naast het aanbod van bestaande woningen heeft Eugène Schreinemachers ook bedrijfsonroerendgoed en huurwoningen in portefeuille. U kunt Eugène Schreinemachers inschakelen voor de verkoop van uw woning, maar ook bij een zoekopdracht of voor de aankoop van uw toekomstige woning staat de makelaar voor u klaar.
 
Meer dan een traditioneel makelaarskantoor
Naast de makelaarsdiensten kunt u zich bij Eugène Schreinemachers ook oriënteren op zaken die belangrijk zijn tijdens en na de aankoop van uw woning, zoals verzekeringen.
 
Deskundig & professioneel
Uiteraard zijn wij professioneel opgeleid en hebben wij door jarenlange ervaring een behoorlijke kennis opgebouwd van de regionale huizenmarkt. In overleg met u stellen wij een plan op en zorgen ervoor dat onze klanten regelmatig geïnformeerd worden over de stand van zaken.  
 
Maak een vrijblijvende afspraak!
Wilt u graag eens vrijblijvend geïnformeerd worden over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen. Maak dan vandaag nog een afspraak.