Bedrijfsonroerendgoed

De verhuur en verkoop van bedrijfsonroerendgoed vraagt om bijzondere expertise. En om een unieke insteek: vóór ondernemers en dóór ondernemers. Onze makelaar biedt u dat specialisme. Ruim 30 jaar kennis en ervaring werken in uw voordeel. Doordat wij geworteld zijn in de regio wint die expertise aan diepgang.

Huur en verhuur

Zoekt u ruimte? Of heeft u juist vierkante meters in de aanbieding? Wij helpen u vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

Onverwachte hoek

Bij  bedrijfsmatig onroerend goed bekijken we uw object altijd vanuit een groter geheel. En vanuit een onverwachte hoek. Dat opent nieuwe perspectieven voor huur en verhuur.

Andere inrichting

Ook ontstaan er nieuwe perspectieven door uw pand anders in te richten of te splitsen. De begane grond kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor winkelruimte, de verdiepingen voor appartementen.

Creativiteit

Hoe u meer huur- en verhuurmogelijkheden ontdekt in uw bedrijfsmatig onroerend goed? Doe gerust een beroep op onze creativiteit. Onze experts wisselen graag met u van gedachten. Vanzelfsprekend wordt ieder idee getoetst op haalbaarheid en aan het bestemmingsplan.