Bedrijfsonroerend goed

Een bedrijfspand of bedrijfsunit verkopen

Wilt u als ondernemer uw bedrijfspand of bedrijfsunit verkopen?

Dan bent u bij Eugène Schreinemachers Makelaars & Taxateurs aan het juiste adres. Bedrijfsmatig vastgoed verkopen is een apart specialisme binnen de makelaardij. Het vraagt specifieke kennis en vaardigheden doordat het om een markt gaat die onderhevig is aan veel verandering rondom regelgeving. De VBO-bedrijfsmakelaar van Eugène Schreinemachers Makelaars & Taxateurs beheerst dit bijzondere vak als geen ander. We zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen in Noord- en Midden-Limburg en zien altijd kansen.

Belangrijke zaken bedrijfspand verkopen

Overweegt u om uw bedrijfspand - of een gedeelte daarvan - te verkopen? Aan de hand van een vrijblijvende afspraak kijken we graag met u naar de volgende zaken: 

  • Marktontwikkelingen (vraag en aanbod, transacties)
  • Publiek- en privaatrechtelijke aspecten
  • Praktische aspecten
  • Fiscaliteiten
  • Reële verkoopopbrengst
  • Marketingplan – via ons kantoor heeft u onder meer toegang tot de drie grootste bedrijfsmatige vastgoed websites

De waarde van mijn bedrijfspand weten voor verkoop

De verkoop van een bedrijfspand of bedrijfsunit is altijd anders en dat is wat taxeren een vak apart maakt. Een vak wat vraagt om precisie, kennis van de markt en jarenlange ervaring. Dat is precies wat onze taxateur als geen ander beheerst. 

Voor de taxatie, als onderdeel van de verkoop van uw bedrijfspand, is onze makelaar ingeschreven in de kamer ‘Bedrijfsmatig Vastgoed’ van het NRVT en VastgoedCert gecertificeerd en daarnaast ook lid van VBO Makelaar. Door middel van doorlopende scholing waarborgen wij een constante kwaliteit van onze taxatierapporten en houden wij onze certificaten up-to-date. Dit alles zorgt ervoor dat wij u te allen tijde een professioneel taxatierapport kunnen bieden voor de verkoop van uw bedrijfspand of bedrijfsunit.

Uw bedrijfspand verkopen tegen een vast tarief

Voorafgaand aan het hele proces spreken we met u een tarief af, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij de verkoop van uw bedrijfspand. Voor dat vaste tarief verzorgt onze bedrijfsmakelaar het hele verkoopproces van uw onroerend goed. We houden doorlopend contact over de ontwikkelingen en de manier waarop we uw object aanbieden op de markt. Voor ons is de transactie pas helemaal afgerond wanneer de sleutels zijn overgedragen en alle lopende zaken zijn geregeld.

Advies verkoop bedrijfspand

Hebt u interesse in een van onze services omtrent de verkoop van uw bedrijfspand of bedrijfsunit of bent u op zoek naar extra informatie of advies? Vraag een geheel vrijblijvend gesprek met ons aan of neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialist staat u graag te woord.