WOZ-bezwaar maken

Als woningeigenaar of eigenaar van een bedrijfspand heeft u onlangs van de gemeente de nieuwe WOZ-waarde ontvangen of zult u deze binnenkort ontvangen. Uit onderzoek is gebleken dat deze waarde vaak te hoog is vastgesteld. Wanneer u ook van mening bent dat de waarde van uw woning te hoog is vastgesteld, dan kunt u daartegen bezwaar aantekenen. Ter aanvulling van onze dienstverlening willen wij u hierbij aanbieden het bezwaar namens u te maken. Wij kunnen u deze dienst voor woningen GRATIS aanbieden, in het bijzonder in de regio Venlo!

De WOZ-waarde wordt onder andere gebruikt als grondslag voor de: OZB-belasting, Rioolheffing, Inkomstenbelasting, Eigen woningforfait voor de inkomstenbelasting, Waterschapsbelasting, Vennootschapsbelasting en Schenk- of Erfbelasting, Waarde verhuurde woningen in Box 3 voor de inkomstenbelasting, Verhuurdersheffing. Met het maken van bezwaar kunt u dus snel en gemakkelijk veel geld besparen!

Wij adviseren u om het bezwaar maken uit handen te geven. Dit bespaart u veel werk en daarnaast bent u verzekerd van een deskundige én professionele afhandeling van de procedure. Wij zijn u graag van dienst tezamen met Previcus vastgoed. Previcus vastgoed is gespecialiseerd in WOZ bezwaren en juridische dienstverlening. Vanwege de ruime ervaring in dit vakgebied zijn wij samen met Previcus vastgoed de aangewezen partij om uw WOZ-waarde grondig te controleren en een succesvol bezwaarschrift in te dienen.

Waarom kunnen wij u deze dienst kosteloos aanbieden? Wanneer het door ons ingediende bezwaar op uw WOZ-waarde gegrond wordt verklaard is de gemeente verplicht om verleende rechtsbijstandkosten die door een derde beroepsmatige partij worden gemaakt te vergoeden. Wordt het bezwaar ongegrond verklaard, dan is dat ons risico en zullen wij, als ook Previcus vastgoed, niets bij u in rekening brengen.

Wilt u ook geld besparen en gebruik maken van onze service? Het maken van het bezwaar dient binnen 6 weken na de dagtekening van uw beschikking te gebeuren.

Wij zijn NRVT & VastgoedCert gecertificeerd makelaar & taxateur in de registers wonen & bedrijfsmatig vastgoed.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Eugène Schreinemachers Makelaars & Taxateurs

telefoonnummer 077 - 354 44 02 of 077 - 352 02 13 of 06 - 12 07 11 58

per e-mail info@eugeneschreinemachers.nl