Makelaar Tegelen

Wilt u uw huis in Tegelen verkopen tegen de best mogelijke prijs? Of wellicht heeft u als wens een droomhuis te kopen in het mooie Noord Limburgse landschap rondom Tegelen? Bij Eugène Schreinemachers makelaardij in Tegelen kunnen wij u de beste begeleiding bieden bij het verkopen van uw woning of het helpen vinden van een nieuw huis in Tegelen! Binnen de omgeving zijn wij altijd volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door onze persoonlijke aanpak en het realiseren van de beste verkoopprijs zorgen wij altijd voor tevreden klanten. Als u uw woning in Tegelen wilt verkopen tegen de beste voorwaarden, nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u geld, zorgen en tijd. Uw belangen als verkopende partij staan bij ons voorop in de onderhandeling met potentiële kopers. Zo verkopen wij ieder huis!

Wilt u een woning kopen in Tegelen?

Vanzelfsprekend helpt makelaar Eugène Schreinemachers u ook graag wanneer u een woning zoekt in de gemeente Tegelen. Allereerst kunt u eens een kijkje nemen binnen ons unieke aanbod van in onder andere Venlo, Baarlo, Tegelen, Horst, Venray en Panningen. Als u hier niet uw droomhuis vindt kunt u zich altijd aanmelden voor een zoekopdracht. Zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet, of zodra er iets nieuws bij ons in de verkoop komt binnen uw wensen, nemen wij direct contact met u op. Op deze manier functioneren wij als aankoopmakelaar in Tegelen.

 

Woning in Tegelen laten taxeren?

Onze makelaar Eugène Schreinemachers is beëdigd taxateur in Tegelen. Wij taxeren onroerend goed voor particulieren en zakelijke markt, als onderdeel van onze totaalservice. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast voldoen onze taxaties aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

makelaar tegelen

Eugene Schreinemachers makelaar Tegelen

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Venlo, Baarlo, Venray, Horst, Tegelen en Panningen en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk en resultaatgericht. Inmiddels al dertig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze realistische en optimale prijsstelling. Door ervaring en actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt binnen onze branche en welke invloeden van buitenaf hier effect op hebben. Daarnaast weten wij als geen ander dat een goede makelaar meer doet dan het bepalen van de juiste prijs bij de verkoop van uw huis in Tegelen. Bij het kopen of verkopen van een nieuw (t)huis komen veel emoties kijken. Bij het maken van een beslissing proberen wij deze emotie voor u te onderschieden van feiten. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden.

 

Wonen in Tegelen

Tegelen is een dorp binnen de gemeente Venlo in het noorden van de Nederlandse Limburg. Het dorp telt ongeveer 15.000 inwoners. Voor 2001 was Tegelen nog een zelfstandige gemeente tot het werd aangesloten bij de gemeente Venlo.

Huis te koop in Tegelen?

Heeft u uw huis in Tegelen te koop staan? En zoekt u nog een makelaar of heeft uw huidige makelaar geen succes met de verkoop? Neem eens vrijblijvend contact op met Eugene Schreinemachers makelaardij. Met onze jaren ervaring en kennis van de markt verkopen wij uw huis in Tegelen tegen de beste voorwaarden en prijs.