Makelaar Horst

Wilt u uw huis in Horst verkopen tegen de beste prijs? Of heeft u wellicht als wens een droomhuis te vinden in het mooie Noord Limburgse landschap rondom Horst? Bij Eugène Schreinemachers makelaardij in Horst kunnen wij u de beste begeleiding bieden bij het verkopen van uw woning of het helpen vinden van een nieuw huis in Horst! Binnen Horst en omgeving zijn wij altijd volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door onze persoonlijke aanpak en het realiseren van de beste verkoopprijs zorgen wij altijd voor tevreden klanten. Als u uw woning in Horst wilt verkopen tegen de beste voorwaarden, nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u geld, zorgen en tijd. Uw belangen als verkopende partij staan bij ons voorop in de onderhandeling met potentiële kopers. Zo verkopen wij ieder huis!

Wilt u een huis kopen in Horst?

Vanzelfsprekend helpt makelaar Eugène Schreinemachers u ook graag wanneer u een woning zoekt in de gemeente Horst. Allereerst kunt u eens een kijkje nemen binnen ons unieke aanbod van in onder andere Venlo, BaarloTegelen, Horst, Venray en Panningen. Als u hier niet uw droomhuis vindt kunt u zich altijd aanmelden voor een zoekopdracht. Zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet, of zodra er iets nieuws bij ons in de verkoop komt binnen uw wensen, nemen wij direct contact met u op. Op deze manier functioneren wij als aankoopmakelaar in Horst.

 

Huis in Horstlaten taxeren?

Onze makelaar Eugène Schreinemachers is beëdigd taxateur. Wij taxeren onroerend goed voor particulieren en zakelijke markt, als onderdeel van onze totaalservice. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast voldoen onze taxaties aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Makelaar Horst 

 

Eugène Schreinemachers makelaar Horst

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Venlo, Baarlo, Tegelen, Horst, Venray en Panningen en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Inmiddels al dertig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze realistische en optimale prijsstelling. Door ervaring en actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt binnen onze branche en welke invloeden van buitenaf hier effect op hebben. Daarnaast weten wij als geen ander dat een goede makelaar meer doet dan het bepalen van de juiste prijs bij de verkoop van uw huis in Horst. Bij het kopen of verkopen van een nieuw (t)huis komen veel emoties kijken. Bij het maken van een beslissing proberen wij deze emotie voor u te onderschieden van feiten. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn onze kernwaarden.

 

Wonen in Horst

Horst is een Nederlands plaats met ongeveer 13.000 inwoners in de gemeente Horst aan de Maas, in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg. Horst staat bekend om de champignonteelt. Ongeveer de helft van de champignonenproductie van Nederland is afkomstig uit Horst.
Het dorp heeft door zijn agrarische achtergrond een landelijk karakter. Het wordt ook gezien als kastelendorp, vanwege de vier prachtige kastelen die in en rond het dorp liggen.

 

Huis te koop in Horst?

Heeft u uw woning in Horste al enige tijd te koop staan? En zoekt u nog een makelaar of heeft uw huidige makelaar geen succes met de verkoop? Neem eens vrijblijvend contact op met Eugene Schreinemachers makelaar en taxateurs in Horst. Met onze jaren ervaring en kennis van de markt in Horst verkopen wij uw huis in tegen de beste prijs en voorwaarden.